DIY Fine sommerbær øreringe

Lav dine egne øreringe af Preciosa Rocailles glasperler. Med få perler og remedier kan du selv kreere et par flotte øreringe til dig selv eller til at give som gave.

Når du først har forstået teknikken kan du også udbygge og måske lave øreringe med hele klaser af bær eller en halskæde med blade og bær hele vejen rundt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vær ikke bange for at prøve dine ideer af og hvis det går lidt galt kan perlerne heldigvis bruges igen.

Vi forhandler ikke den store perle, der er brugt i opskriften, men du kan erstatte den med alle slags perler fra 6-12 mm, afhængig af hvor stort du synes bærrene skal være.

Hvis du mangler løsdele som øskner, låse eller ørekroge, kan du finde et godt udvalg her.

Vi anbefaler at du bruger Miyukis perletråd og perlenåle til dette arbejde. Begge er nemme at arbejde med. Tråden er tynd som sytråd, men er lavet af nylon, så den er mere slidstærk. Du kan finde Miyukis nåle og tråd her.

Alternativt kan også bruges Fireline fiskesnøre, som vi indtil videre kun forhandler i vores fysiske butik i Vendersgade 9, lige ved Torvehallerne i København.

Denne teknik kan enhver være med på. Vær opmærksom på at der for hvert trin i opskriften er flere gode forklarende billeder, så du skal scrolle i billederne ved at klikke ude i højre side af dem.

 

Rigtig god fornøjelse med at lave flotte smykker med blade og bær!

Her er linket til at lave de fine øreringe.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post