Ofte stillede spørgsmål

Kontakt information 

Beadhouse ApS

Vendersgade 9 kld.

1363 København K.

Telefon 33159112

Mail ks@beadhouse.dk

 

Leveringstid 

Når du bestiller på vores hjemmeside har du leveringsmuligheder:

GLS

Hvis du bestiller med GLS vil pakken bliver leveret til en pakkeshop nær dig. Der er også forsikring på pakken og de varer du køber. Leveringstiden er 2-3 hverdage. 

 

PostNord

Det er også muligt at bestille med PostNord til levering hjemme, eller udlevering, så vil pakken bliver leveret til nærmeste posthus eller pakkeboks. Leveringstiden er 1-2 hverdage.

 

OBS! Leveringstiden for pakkerne er eksklusiv behandlingstiden så hvis du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, skal du huske at bestille i god tid. 

Hvorfor kan jeg ikke betale med Mobile Pay?

Pr. 31/7/22 stopper vi med at bruge Mobile Pay i webshoppen af flere årsager. Hvis du vil gøre betaling ved kort nemmere, kan du gemme kortoplysningerne i din browser til næste køb.

Hvor er min pakke? 

Det er muligt at spore din pakke hvis du har bestilt med GLS eller PostNord. Når pakken er afsendt fra butikken vil du modtage en SMS eller e-mail med din tracking information. På linket kan du følge din pakke.  

Har du ikke modtaget en mail? Du er velkommen til at sende os en mail så kan vi sende linket til dig. Husk at angive dit ordrenummer.  

Har du derimod bestilt med quickbrev er det ikke muligt at tracke din pakke. Du vil modtage en e-mail når din ordre er behandlet og det er din afsendelses bekræftelse. Hvis der har været fejl i adressen eller GLS/ PostNord har været ude af stand til at aflevere pakken, eller pakken ikke bliver afhentet, bliver den sendt retur til butikken efter ca. 14 dage. Når vi får pakker retur fra PostNord kontakter vi kunden. 

Så snart pakken er sendt afsted fra butikken har vi ingen information om pakkens lokation. 

Ikke modtaget din pakke? Du er velkommen til at sende os en mail, så kan vi fortælle dig nærmere om dato for afsendelse og processen. 

Du kan kontakte os på info @ beadhouse.dk eller på telefon 33159112.

 

Hvordan sender jeg retur? 

Skulle du have modtaget varer du ønsker at returnere, kan du sende dem retur til butikken og få pengene tilbage. Køber betaler selv for returneringen af varer de har fortrudt.  

Forsendelsen bestemmer du selv, men hvis du sender uden tracking fralægger vi os ansvaret hvis pakken ikke dukker op hos os.  

Det er også muligt at aflevere de varer du ønsker at returnere i vores fysiske butik. Medbring blot produkterne og følgesedlen eller anden seddel med ordrenummer og produktinformation. 

Send til: 

Beadhouse ApS, Vendersgade 9 kld., 1363 København K. 

Hvor lang tid tager en retur? 

Returneringsprocessen varierer alt afhængigt af leveringen af retur til butikken. Når produkterne kommer i butikken vil returneringen blive krediteret samme dag, og pengene kommer tilbage på din konto i løbet af få dage. 

Ved returnering af produkter købt i butik, er det kun muligt at få pengene retur ved beløb på mindre end 50 kr. Du kan ombytte til andre produkter eller få et tilgodebevis.  

Du kan returnere dine produkter i 30 dage efter køb.

Ændring og annullering af ordre 

Ønsker du at annullere din ordre kan du sende os en e-mail på info @ beadhouse.dk, eller ring til os på 33159112, så annullere vi ordren, og pengene vil komme retur på din konto i løbet af et par dage. 

Ønsker du at fjerne produkter fra din ordre efter bestilling kan dette også lade sig gøre. Hvis du ønsker at fjerne produkter fra din ordre, kan du sende os en e-mail eller ringe til os på 33159112, så retter vi den til. Du vil modtage en e-mail når rettelserne er tilføjet 

 

Hvor er min faktura? 

Din faktura bliver ikke sendt pr. e-mail så snart din ordre er afsendt fra butikken, men du velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon, så kan vi fremsende den manuelt. 

 

Hvordan ved jeg at min pakke er afsendt? 

Du modtager en e-mail når vi har pakket din bestilling. Derudover vil du også modtage en e-mail fra enten PostNord eller GLS hvis du har bestilt med tracking. 

Bemærk! Der er ikke tracking på quickbrev og du vil derfor kun modtage en mail fra os om at ordren er behandlet. Vi tager billeder af alle vores bestilling med quickbrev efter de er pakket og kan fremsende dette som bevis på afsendelsen. 

Vilkår for gavekort 

Du kan købe gavekort til vores webshop, du kan se mulighederne her: https://beadhouse.dk/collections/gavekort

Hvis du ønsker gavekort til den fysiske butik, kan du købe det i vores fysiske butik, se leveringsbetingelser. Gavekortet kan kun bruges i den fysiske butik og ikke på webshoppen. 

Ønsker du at købe gavekort til webshoppen andre beløb end der er angivet som muligheder, kan du købe flere gavekort.

Har du købt vores gavekort til webshoppen vil du modtage det på e-mail med det samme. På gavekortet står der en kode der vil kunne benyttes i webshoppen. Den skal bruges ved check out. Det er ikke muligt at bruge gavekortet i vores fysiske butik. 

Du kan ikke få pengene tilbage for gavekort, og gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.  

 

Velkomst rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.