DIY Fingerring af Preciosa Rocailles perler

 

Med to små poser perler og lidt snor kan du lave en virkelig fin fingerring. Prøv brick stitch teknikken af med opskriften på disse cool fingerringe lavet af Preciosa glasperler.

Preciosa har givet denne opskrift et valentine tema, men du kan altid udskifte farverne og med tiden også begynde at lave dine egne mønstre. Hvis du mangler perler til opskriften, har vi denne størrelse glasperler i 116 forskellige farver her.

       

 

Vi anbefaler at du bruger en god stærk tråd til at lave fingerringene af. Netop fingerringe udsættes for en del slitage i forhold til andre smykker. Du kan bruge en almindelig nylon fiskesnøre, som du kan finde her. Vær dog meget omhyggelig med at få bundet en ordentlig knude som afslutning på dit arbejde. Fiskesnøre kan være lidt levende, så sørg for at stramme knuderne godt. Brug evt. en dråbe superlim for at sikre knuden lidt ekstra. Læg dråben af lim på knuden med en knappenål.

Du kan også bruge Fireline, som er en superstærk tråd  med Kevlar teknologi (kendt fra punkterfrie cykeldæk). Den er mere blød og nemmere at arbejde med end den almindelige fiskesnøre. Indtil videre forhandler vi kun fireline i vores fysiske butik i Vendersgade 9, 1363 Kbh K.

Opskriften er forholdsvis nem, når man først har fanget teknikken. Nogle gange skal man lige kludre i det et par gange før det lykkes og hvis det går galt, så prøv igen.

Rigtig god fornøjelse med at kreere flotte, cool, personlige fingerringe! 

 

Her er linket til opskriften på fingerringene.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post