DIY Mexicansk Candy Skull af glasperler

Lav dit eget flotte og trendy mexicanske candy skull vedhæng af Preciosa Seed Beads. Vi har dem i 244 forskellige farver. Se her hvis du mangler små glasperler til din næste perle kreation.

Teknikken, der bliver brugt til dette vedhæng kaldes brick stitch, og er en af de grundlæggende teknikker, når man syr med perler, så den er rigtig god at kunne.

 

 

 

Sammensæt din egen flotte farvekombination, så det bliver mere personligt. Det kan også være en god anledning til at få brugt lidt perlerester, hvis du har perler hvor du kun har få af hver farve. 

Vi anbefaler at du bruger Miyukis perletråd og perlenåle. Tråden er tynd som sytråd men, stærk, da den er lavet af nylon. Nålene fra Miyuki er så tynde at de nemt kan gå igennem perlerne flere gange, hvilket er nødvendigt når man bruger brick-stitch og i de fleste andre perlesyningsteknikker. Find tråd og nåle her. Et godt alternativ til Miyukis perletråd kan være vores 0,08 mm Fireline.

Du kan finde øskner, til at fæstne vedhænget på snoren, her. Sy evt. øsknerne fast til vedhænget. Du kan også vælge at lave et par små øskner af perler, hvor du kan trække din halskæde igennem.

Brick stitch er ikke svært, men som det allermindste er det en god idé at have lavet en lille syprøve, før du begynder på vedhænget, hvis du aldrig har prøvet denne teknik før. På den måde får kan du lige få styr på teknikken og kan koncentrere dig bedre om at få de rigtige farver de rigtige steder i arbejdet.

God fornøjelse med at lave dette flotte og trendy vedhæng!

Her er linket til opskriften på Mexikansk Candy Skull Vedhæng


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post