Hvor lang skal halskæden være?

Skal du købe en halskæde til dig selv eller en anden og er i tvivl om hvor lang den skal være. Vi vil i denne blog prøve at hjælpe dig til det rigtige køb.

 

Hvordan skal halskæden sidde?

Tænk over hvordan du gerne vil have at halskæden sidder på halsen. Vil du gerne have at den er meget synlig selv med ingen udskæring i blusen, skal du gå efter en meget kort halskæde, der kan ses, selv med en t-shirt eller sweatshirt på. En kort halskæde vil oftest være 40 cm til kvinder og 45 cm til mænd. Hvis du gerne vil kunne skjule din halskæde under tøjet, kan du købe en mellemlængde, som er 45 cm for kvinder og 50 cm for mænd. Hvis du vil udnytte en udskæring i tøjet eller bare synes at lange halskæder er cool, kan du købe halskæder, der er helt op til 70 cm lange.

 

Halskæder i 45 og 50 cm

Modellen har en halskæde i 45 cm på og to halskæder, der måler 50 cm.

 

Her har modellen vores Ekstra Chunky Panser Facet Halskæde, af forgyldt sterlingsølv, på i 45, 50 og 55 cm.  

 

 

Skal du have vedhæng på?

Når du sætter et vedhæng på en halskæde kan det ændre formen på halskæden fra en bueform til en v-form. Dette gør også at spidsen af v'et, der vender nedad, hænger længere nede end halskæden ville gøre uden vedhæng.

Dette er relevant og vigtigt når du skal style dine halskæder hvor du stacker dem, altså bruger flere på en gang. Opbyg dit look med halskæder i flere længder, med eller uden vedhæng på.

Hvis du mangler vedhæng til din halskæde har vi rigtig mange her.

 

Test dig frem!

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken længde du skal bruge, kan du tage en anden halskæde, eller to halskæder sat sammen og prøve af foran spejlet, hvad der passer til dig.

I mangel af bedre kan en simpel snor også bruges til denne visuelle test, man skal bare tage højde for at kæde og perlekæde falder anderledes end en snor.

Du kan få vores halskæder i flere længder. Vores sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv halskæder fås i 40, 45, 50 og enkelte i 60 cm. Andre halskæder fås fra 37-90 cm. Find vores store udvalg af flotte halskæder her.


You may also like

Se alle
Example blog post
Example blog post
Example blog post