En begynders guide til smykkefremstilling

Så du vil gerne i gang med at lave dine egne smykker? Fedt! Vi er her for at hjælpe. Her på siden har vi skrevet en kort introduktion til alle de forskellige løsdele og begreber, med links til diverse guides, der nok skal klæde dig godt på til at blive Danmarks næste smykkedesigner! En verden af løsdele og materialer kan godt blive en smule forvirrende – der er meget at holde styr på, så vi har gjort vores bedste for at gøre det så nemt og overskueligt som muligt!

Du kan bruge denne guide som et opslagsværk, og så er det ellers bare om at kaste sig ud i det. Hvis du er helt ny i DIY-verdenen, kan det godt virke lidt grænseoverskridende, men du kan komme langt med få teknikker og også billige, men holdbare materialer.

Her kan du finde en ordbog over de forskellige smykkedele (der er links i ordbogen til udvidede guides med alt, du skal vide!).

De mest essentielle løsdele

Et par teknikker, der nok skal få dig godt i gang

Derudover kan du under vores guides også finde en masse vejledninger til at lave smykker, og vi opdaterer løbende vores blog med nye vejledninger!

Husk, at du altid er velkommen i vores butik, hvis du har brug for hjælp til at bringe dine ideer til virkelighed. Vores personale står altid klar med ekspertise og gode råd!

God krea-lyst!

Psst... Du er altid velkommen til at tagge og dele billeder af dine kreationer med os på Instagram – vi er så nysgerrige efter at se, hvad du får lavet <3