Om os

Besøg Beadhouse og kom rundt omkring på kloden, i et væld af farver, dufte og indtryk. Et overflødighedshorn af et perle paradis, ædle metaller, ædelstene og smykker. Her er det kun din fantasi der sætter grænser for kreativiteten.
Beadhouse er et sted, hvor venlige medarbejdere altid er klar til at hjælpe dig med at finde lige hvad du søger. En autentisk tidsrøver af en butik, hvor man let kan blive fristet til at gå på eventyr. I 70érne og 80érne holdt Beadhouse til på Vesterbrogade, samt Pisserenden.
I 1990 var Beadhouse of Copenhagen i Skindergade i en lille butik på 36 kvadratmeter med smykker og perler fra hele verden. Da der efterhånden blev for lidt plads i Skindergade med alle de nye varer og mange kunder, søgte Helen efter et sted hvor kunderne kunne bevæge sig rundt uden at falde over hinanden og fandt så butikken i Vendersgade 9. kld. 1. september 1998.
Så kom og besøg os i Perleparadiset for kreative sjæle i alle aldre, vi har tonsvis af perler, øreringe, halskæder, armbånd og sterlingsølv fingerringe. Vi har (næsten) alt i tilbehør til smykkefremstilling, og vi laver også selv smykker. Vi laver customized smykker på stedet. Vi reparerer også smykker.
Vores smykker bliver brugt i TV shows, musikvideoer, fotoshoots og meget mere.
Vi har mange gange været omtalt som en af de bedste butikker i København.
Stifter og den tidligere ejer Helen Jensen, har solgt butikken til hendes søn Robert Wright, som rejser et par gange om året og kommer hjem med nyheder både i sten og forgyldte metaller, samt inspiration til nye modeller. For mere info skriv til info@beadhouse.dk eller ring på tlf: 33159112
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl 10:00 - 18:00
Fredag kl 10:00 - 18:30
Lørdag kl 10:00 - 17:00
Åbningstider omkring helligdage, se vores Facebook side: Beadhouse of Copenhagen, samt Google.
Vi tager forbehold for fejl og mangler.